Resultaten voor wajong terugwerkende kracht

 
 
wajong terugwerkende kracht
UWV Perspectief Wajong uitkering met terugwerkende kracht.
Jan heeft in zijn bericht al grotendeels het antwoord gegeven. Alleen bij de Oude Wajong bestond de mogelijkheid dat de Wajong met terugwerkende kracht werd toegekend. Houd in je achterhoofd dat de nieuwe aanvraag beoordeeld zal worden volgens de regels van de Wajong 2015.
Wajong Aanvragen Met Terugwerkend Kracht Participatiewet uitkeringen trajecten SZW Forum.
Een Wajong met terugwerkende kracht verkrijgen kan niet, maar mijn vraag is of ik dan nog wel onder de oude regels zou kunnen vallen als ik er nu een aanvraag omdat ik er eigenlijk al vanaf mijn 17e er recht op zou hebben.
UWV Perspectief Recht op Wajong met terugwerkende kracht.
Stella is moderator en begeleidt de discussies namens UWV. Het UWV Webcareteam beantwoordt algemene vragen over je uitkering. Forum: Inkomen en uitkering Recht op Wajong met terugwerkende kracht. Inkomen en uitkering. Recht op Wajong met terugwerkende kracht. 03 februari 2015 1055.:
Aanvragen Wajong-uitkering.
U wordt dan opgenomen in het doelgroepregister. Beoordeelt UWV dat u geen arbeidsvermogen heeft? Dan kunt u van UWV een Wajong-uitkering krijgen als u tevens voldoet aan de voorwaarden van Wajong 2015. Voor wie is de Wajong bedoeld. Wajong 2010 en Wajong oud.
UWV Perspectief Wajong terugwerkende kracht.
Dit is nu dus de Wajong 2015. Wanneer je voor 1 januari 1980 bent geboren en je vraagt met terugwerkende kracht Wajong aan, kan deze volgens de regels van de Oude Wajong worden beoordeeld. Ook dan geldt de voorwaarde dat de ziekte of handicap voor het 18e levensjaar ontstaan is.
Wajong-uitkering OVERHEID-UITKERING.
U komt dan in aanmerking voor eenuitkering die is gebaseerd op 75% van het minimumloon of het minimumjeugdloon afhankelijk van uw leeftijd. Als UWV beoordeelt dat u recht heeft op Wajong, gaat de uitkering in op de datum waarop UWV uw aanvraag heeft ontvangen. U ontvangt de Wajong uitkering met terugwerkende kracht vanaf het moment dat de aanvraag bij UWV is binnen gekomen.

Contacteer ons